Marjala

Marjala

Marjala on hyvin varustettu, kodikas maalaistalo avarassa pihapiirissä Summasjärven läheisyydessä Saarijärvellä. Pihasta johtaa pellon ja metsän reunaa seuraileva tie rantasaunalle noin 1 km päähän.

Alakerrassa on keittiö, tupa, jossa vuolukivinen takkauuni, wc ja 2 makuuhuonetta. Toisessa makuuhuoneessa on parisänky, toisessa 3 vuodetta ja tarvittaessa lapsen pinnasänky. Tuvassa laverisohva sekä lisävuoteena varsinainen sohva.

Yläkerrassa on makuuhuone (parisänky erillisin vuotein ja lisävuode), suihku- ja saunatilat, kesäkäyttöön siistit ullakkotiat, joissa on kammari (1 vp), ullakkotila, jossa lasten leikkinurkkaus ja tarvittaessa lisävuodepaikkoja. Yläkerrasta on pääsy avaralle parvekkeelle.

Pihassa on kookas aittarakennus, jota kunnostetaan lisämajoitustiloiksi. Rantasaunalta on kaunis näkymä järvelle ja uimaranta on hiekkapohjainen ja lapsiystävällinen.

Vuokra (max 4 hlöä): alk. 250 €/vko, kesäsesonki 500 €/vko (lisählöt 25 €/hlö, max 11 hlöä), juhannus- ja jouluviikko 600 € (lisählöt 25 €/hlö), kesä- ja talvisesonkien ulkopuolella myös 120 €/viikonloppu. Mahdollisesti myös joulun ja uuden vuoden paketteja, kysy lähemmin.

Aamiaismajoitusmahdollisuus (10 €/hlö), ohjelmapalveluja saatavilla. Soveltuu myös kokouskäyttöön.


Kohteen sijainnin kartalta voi tarkistaa tästä osoitteesta:
https://luonnonvoimaa.net/fin/kohdehaku/?hakusana=marjala&kuva=main&id=51&teema=&paikkakunta=&main=

KARHUNVATUKKA - KESÄAITTA SAARIJÄRVEN KESKUSTASSA
Omistajan asunnon pihan takaosassa, rauhallisella Hietarinteen omakotialueella Saarijärven keskustan tuntumassa Ähtärin suuntaan vievän varrella. Yleinen uimaranta kävelymatkan päässä. Keittolevy, mikrouuni, kahvinkeitin ja tv, 3-4 vp ja varapatjoja, kalustettu terassi. Käytettävissä talon suihku, wc ja keittiö, josta noutovesi. Kuivakäymälä aitan vieressä. Hinta: majoitus 25 €/vrk/hlö, liinavaatteet 10 €/setti.


Kohteen varausehdot:
http://www.mmm.fi/maasmatk/hankevetajan_pakki/pykala_sopimusehdot.htm

Lisätiedot ja varaukset:
Rauni Lankinen
Puh.


Lähialueen palveluja:

Kahvila-Ravintola-Suoramyynti Linnan Liisa: http://www.linnanliisa.fi
Kukonhiekan huvikeskus: http://www.kukonhiekka.com
Kylpylähotelli Summassaari: http://www.summassaari.fi
Kivikauden kylä: http://www.erapalvelut.com
Puuhapuisto Veijari: http://www.veijari.net
Paavonrinteet: http://www.saarijarvi.fi/index.php?id=282